Vi åpner NATT&DAG-arkivet: 30 år med ærekrenkelser!

Vi har sittet innelåst i NATT&DAG-skyskraperen og skrevet uten stopp siden 1988, og sånt blir det aviser av. Masse aviser, hvis skjebne er forseglet allerede ved trykkpressens start: Før eller siden havner de feilsortert i pose i full fart nedover kontinentet, i peisen eller så forsvinner de fra jordens overflate under andre, mystiske omstendigheter. Det er ikke KUN for gøy vi har sendt ett eksemplar av hver eneste utgave til Mo i Rana siden 1988, det er fordi vi har samlet et arkiv. Og nå har vi digitalisert det. Til glede for deg som leser, og sannsynligvis til total, lammende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X