Ernas fastfood-tweet og hva den avslører om Norge

«Statsminister i Norge. Jobber for et samfunn med muligheter for alle. For saker til forvaltningen, henvend deg til rette myndighet for saksbehandling». Erna Solberg kødder ikke rundt i bioen sin på Twitter. Men det betyr ikke at hun ikke kødder litt rundt når anledningen byr seg. Og det gjorde den i går, da et garasjeanlegg ved Sola Lufthavn utenfor Stavanger sto i full fyr. Da ble vi brannfast etter Johan Sverdrup åpning. Nå blir det kjøring fra Stavanger til Oslo. — Erna Solberg (@erna_solberg) January 7, 2020 Men det gikk ikke ut over humøret – og i alle fall ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X