Endetidstegn: Har Den nordiske motstandsbevegelsen blitt motkulturell fashion?

«GmbH is the fashion collective born on Berlin’s dancefloors». Slik beskrev det britiske magasinet Dazed det nystartede tyske klesmerket GmbH i 2016. Ifølge magasinet var gründerne Serhat Isik og norske Benjamin Alexander Huseby inspirert av sin egen multikulturelle bakgrunn. Tre år senere lot de seg også tydeligvis inspirere av dem som ikke setter spesielt stor pris på multikultur: den nazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Organisasjonen, som er forbudt i Finland, har som mål å skape en nordisk nasjonalsosialistisk republikk bestående av de nordiske landene. DNM har marsjert i flere skandinaviske byer de siste årene. I disse demonstrasjonstogene har samtlige deltagere […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.