– Australia-brannene viser nok en gang at vanlige folk er de virkelige heltene

De siste ukene har mildt sagt gått hardt utover Australia. Enorme landområder har stått i full fyr, og selv om branner er vanlig i Australia – i 2009 døde hele 173 mennesker i de såkalte black Saturday-brannene – har man aldri før sett så enorme flammehav. Et område mer enn dobbelt så stort som Danmark er rammet. 28 mennesker har mistet livet som følge av brannene. Siden september har branner i Australia tatt livet av rundt én milliard dyr, ifølge økologer ved universitetet i Sydney. Sannsynligvis er hele arter utryddet. Nøyaktig hvor mye penger som trengs for å fikse opp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X