Anmeldelse: Brannbombe forkledd som en terningkast 4-film

«Hos Nordisk Film elsker vi at diskutere film – og det er helt okay at være uenige om film. Det er smag og behag. Men så snart vi læser kommentarer der er skrevet i hadsk retorik eller har racistiske toner, forbeholder vi os retten til at slette dem». Kommentarfeltet til Youtube-traileren for thrilleren Danmarks Sønner er likevel fylt med kommentarer som er nettopp hatske og rasistiske. Én bruker skriver, helt ut av det blå, at «Danmark burde jo navngive Danmark til Tyrkiet» (sic!). En annen synes at filmen Danmarks sønner heller burde handlet om Tyskland: «Kan i lave en film […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X