Foto: Kristine Wathne

Norsk offentlighet svarer: Hva var det beste og verste som skjedde i 2019?

Både året og tiåret går mot slutten, da passer det med litt refleksjon. I år har vi spurt oss hva som er definerende for tiden vi lever i, og hva som kan komme til å gjøre seg gjeldende for det tiåret vi nå er på vei inn i. Redaksjonen var splittet, og det er kanskje nettopp der vi er inne på noe: splittelse. Det er kanskje der vi har havnet. Som samfunn. Vi befinner oss nå i en fullstendig marerittaktig situasjon der alt polariseres, folk er sinte, redde og uenige. Derfor er det vel få ting som er mer naturlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X