Sveinung Rotevatn (V) anmelder «Okkupert» sesong 3

TV-serien Okkupert hadde premiere på TV2 i 2015, og fekk noko blanda mottaking og sjåartal her heime. Likevel vart serien seld til fleire land, og har gjort det bra på Netflix. UNDERTEIKNA VAR sjølv blant dei som likte serien. Ikkje på grunn av skodespelarprestasjonane, som var varierande. Ei heller på grunn av det filmtekniske, som også gjekk litt opp og ned. Men først og fremst på grunn av plottet. Javel, så var det spenstig å ta utgangspunkt i ei norsk miljø-regjering som stenger ned petroleumsproduksjonen, med påfølgjande invasjon frå Russland på oppdrag frå den norske gasskunden EU. Men med dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X