Søndag Summarum: Julepropaganda, juleangst og jule-👌

Du trodde du slapp unna offentligheten i jula?? Å nei, du.

b
a

Desember, spesielt siste halvdel, er tid for halvkokte skråblikk om tradisjonene våre, hverdagsnasjonalisme og … kommentarer om metoo?

Vi har samlet alt du skulle ønske du gikk glipp av i årets siste (?) Søndag Summarum.

Ukas war on christmas

Dette er rett og slett helt rått. Her er en video noen har filmet av Jon Helgheim (man kan bare forestille seg kameramann/regissør i denne situasjonen), en av de mest høylytte i Frps amerikaniserte høyrefløy, som går rundt på julemarked mens han reflekterer over at innvandring er dårlig. Med landets kanskje høyeste krage kjøper han smultringer, ser på luer og ser ærefullt opp på det store juletreet i Oslo sentrum, akkompagnert av den søteste versjonen av «Bjelleklang» som finnes. Et normalt julemenneske med normale juletanker.

Ukas 👌

Dabben fra Slottsbalkongen på 17. mai var kanskje gjennomført med mer hensikt, men uansett. Dette er nok et tegn på at kødde-Sverre er Norges mest elitistiske red-pilled Reddit-lurker. Vi lurer på om han har bygget Slottet i Minecraft ennå, og om han synes Ghostbusters-remaken og Oceans 8 er hollywoodliberal SJW-propaganda.

Fortsetter han sånn her kommer han til å velte kongehuset. Stå på!

Les også: Hva må skje for at monarkiet skal falle?

Ukas MANN

Alt er politikk, sies det ofte, kanskje bortsett fra interiør.

Ukas juleangst

:-(

Ukas galaxy brain

Norges minst interessante dagsavis har vært ON FIRE denne uka! Ikke bare har de latt politiske kommentatorer prøve å være morsomme med terningkast, de har også stilt de modige spørsmålene på BEGGE SIDER av metoo-debatten.

Les også: Vi kastet terning på Dagsavisens terningkast til regjeringen

Ukas utrolige

Haik er bilprogrammet til Christine Dancke, der hun plukker opp artister i en bil og tar dem med på en slags drømmedag. Vi sier ikke de har stjålet konseptet fra oss, men det likner jo LITT på Du er henta!. Uansett, det ser ikke ut som at alle drømmedagene er like utrolige, ikke ut i fra denne posten i alle fall. Hadde det vært mindre utrolig om Highasakite spilte for asken til Emanuel Vigelands bare et par år etter han døde? Hvem vet! Det som virkelig er utrolig er hvor rørende sånne bilprogrammer kan være :-)

Ukas guttastemning

Ikke noe å se her, bare gutta som står og cosplayer 1920-tallet mens de sprer awareness om den skjeve selvmordsstatistikken!

Ukas overskrift

Bra tabloidpressen klarer å holde seg i tøylene og ikke love for mye.