Søndag Summarum: Julepropaganda, juleangst og jule-👌

Desember, spesielt siste halvdel, er tid for halvkokte skråblikk om tradisjonene våre, hverdagsnasjonalisme og ... kommentarer om metoo? Vi har samlet alt du skulle ønske du gikk glipp av i årets siste (?) Søndag Summarum. Ukas war on christmas https://www.facebook.com/JonHelgheimFrP/videos/719930691863254/?__xts__[0]=68.ARCm_Hv-Ukto7XyuhIHhGhplF2h2_iF2raRS02fnUVzCPG1joGocm19Hak95RfaT4u7N5ejOqy2KArvgL5MyYvYb7GIaNKq6ING5XYqzNix0DRMtbH5qv15-h50elf0mqI2gULLd_RIoFAmG2ODV0cDENlm_RL7re9ELRjWkh4lomelE7ux3pkW6W5oXpfbC31fnSBdaPk3QvD6ShrqQ-MhvObTR6rgQ-inOCevjMtEXbW8koMTXJzLQi_HXg5L-dwtnFWLYTXBtqmW2hhSxp0703LbWN61do_sUxL7a5Xsu_qnyywWEvOSIVdUmJexNaAbASwr_LHuKF-6dGCC7vS4rJLzLITwEXG68zg&__tn__=-R Dette er rett og slett helt rått. Her er en video noen har filmet av Jon Helgheim (man kan bare forestille seg kameramann/regissør i denne situasjonen), en av de mest høylytte i Frps amerikaniserte høyrefløy, som går rundt på julemarked mens han reflekterer over at innvandring er dårlig. Med landets kanskje høyeste krage kjøper han smultringer, ser på luer og ser ærefullt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X