Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Verste Stemme

Prisen for Årets Verste Stemme gis til en person eller gruppe som i kraft av sin deltagelse har senket nivået på den offentlige debatten. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er håndplukket av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! ;-) Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som er ute nå. De nominerte til Årets Verste Stemme er: Kjell Ingolf Ropstad DET VAR TYDELIG AT Krf måtte endre noe om de skulle være relevante for andre enn døende og døde nordmenn. Siden oppslutningsrekorden på 13,7% i 1997, fikk partiet 4.2% oppslutning under […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X