Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Stemme

Prisen for årets stemme går til en person eller forening som har hevet nivået på den offentlige debatten det siste året. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere, men her kan du stemme på den du liker aller best. De nominerte til årets stemme er: Sten Inge Jørgensen EN DAG KOMMER Norge til å ha en lang, polariserende og uforståelig debatt om EØS og norsk EU-medlemskap. Det kommer til å komme mange bastante påstander, og få kommer til å være helt sikre på hvilke av dem som er sanne. Dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X