🎵Ny og bra musikk, hvor har du vært? Jeg har vært i lista di :-)

Hver uke kommer det ny og bra musikk. Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon rundt ti nye låter inn i Best Akkurat Nå-lista på Spotify. Tilfeldig? Neppe! Alt henger sammen med alt. Sommerfugl-effekten, tjommi. Lil Uzi Vert - Futsal Shuffle 2020 «Futsal Shuffle 2020» er første singel fra det etterlengtede albumet Eternal Atake. Lil Uzi Vert oppå en trance-aktig sawtooth-synth som om det er 2009. Gjør dansen på klubben i helga: https://twitter.com/LILUZIVERT/status/1205168143318077447 Ser vanskelig ut. Det er bare å smøre seg med tålmodighet, både når det kommer til å mestre futsal shuffle-dansen og mer Lil Uzi-musikk. Ingen vet ennå når Eternal […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X