🎵Ny og bra musikk, hvor har du vært? Jeg har vært i lista di :-)

Hver uke kommer det ny og bra musikk. Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon rundt ti nye låter inn i Best Akkurat Nå-lista på Spotify. Tilfeldig? Neppe! Alt henger sammen med alt. Sommerfugl-effekten, tjommi. Lil Uzi Vert - Futsal Shuffle 2020 «Futsal Shuffle 2020» er første singel fra det etterlengtede albumet Eternal Atake. Lil Uzi Vert oppå en trance-aktig sawtooth-synth som om det er 2009. Gjør dansen på klubben i helga: https://twitter.com/LILUZIVERT/status/1205168143318077447 Ser vanskelig ut. Det er bare å smøre seg med tålmodighet, både når det kommer til å mestre futsal shuffle-dansen og mer Lil Uzi-musikk. Ingen vet ennå når Eternal […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.