Vi kastet terning på Dagsavisens terningkast til regjeringen

I dag kom Dagsavisen sin uhøytidelige og veldig forvirrende vurdering av regjeringen. Politisk redaktør Lars West Johnsen sa vurderingene var ment som humor, det gikk sånn passe. Hele samarbeidet og alle statsrådene ble vurdert fra 1 til 6, og begrunnelsene balanserte mellom uforståelige og motstridende. Les også: Vi trillet terning på alt i terningkast-debatten rundt «Mordene i Kongo» Twitter kokte, selvfølgelig. Jeg har sikkert sagt like «morsomme» og «frekke» ting om statsråders innsats som Dagsavisen gjør i sin «karakterbok». Men da var jeg full. — S T Bergestuen (@Bergestuen) December 17, 2019 Et par pils og noen glass akevitt ut […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.