Vi kastet terning på Dagsavisens terningkast til regjeringen

I dag kom Dagsavisen sin uhøytidelige og veldig forvirrende vurdering av regjeringen. Politisk redaktør Lars West Johnsen sa vurderingene var ment som humor, det gikk sånn passe. Hele samarbeidet og alle statsrådene ble vurdert fra 1 til 6, og begrunnelsene balanserte mellom uforståelige og motstridende. Les også: Vi trillet terning på alt i terningkast-debatten rundt «Mordene i Kongo» Twitter kokte, selvfølgelig. Jeg har sikkert sagt like "morsomme" og "frekke" ting om statsråders innsats som Dagsavisen gjør i sin "karakterbok". Men da var jeg full. — S T Bergestuen (@Bergestuen) December 17, 2019 Et par pils og noen glass akevitt ut […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X