HER er musikken som er Best Akkurat Nå

Boom. Artister som Daufødt, Namasenda, Kedr Livanskiy, SASSY 009, Clairo, 612, KingSkurkOne og Linni har laget noen nydelige låter den siste uka.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til rundt ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Yasin – DSGIS

Svensk gangster-raps gudfar? Yasin er i alle fall O.G. hva maskert orten-rap angår. For et par uker siden slapp han ut av fengsel etter å ha sittet der i et par år. Det betyr ny musikk for første gang siden 2017 og endelig kan Ant Wan- og Dree Low-fans samles om noe, som en bruker skrev på Twitter.

Scooter – Which Light Switch is Which?

LIKE A BLITZ, WE’RE CATCHING THE HITS. YEAH.

Edrizz, MG – Cold Feet

Er det basic å mene at dette er et kult cover? NEI! Det er jo akkurat slik det føles å traske rundt i et slapsefylt og isbelagt Oslo sentrum vinterstid, mens man hører på for eksempel DENNE.  Dette kan jo ikke være virkeligheten, tenker man. Dette må være baksiden av en eller annen medalje. Det finnes et sted der sola skinner og der vinden er kjærkommen og ikke en jævel. «Cold Feet» høres ut som den er spilt inn under vann, men samtidig hinter beaten til sydligere strøk, nærmere bestemt Vest-Afrika. Edrizz og MGs EP Cuffing SZN er en tidlig julegave til alle oss som liker Davido, Burna Boy, Amaarae, Tekno, Rema (!), Zlatan (!!) og WizKid. Endelig på norsk!

Namasenda – 24/7 

Det beste med å leve i nåtiden er … at fremtiden er her! Svenske Namasenda er eksponent for den kuleste musikktrenden som ser ut til å aldri nå Norge. Future Pop, vart tok du vägen? Hvorfor vil ingen norske kvinnelige artister høres ut som roboter? :(

KingSkurkOne – Sedativ Kjegle

Ukens beste tittel, og den beste KingSkurkOne-låta siden «Heller Ut». SEDATIV KJEGLE! Skurken er på sitt beste når han leker med flows og stemmebruk på sakte og melankolske beats. Produsent Palme sørger for at han får gjort jobben.