10 på byen i Bergen: Hva var det verste som skjedde med deg dette tiåret?

Det er vanskelig å tenke seg at det kan skje noe dritt i en by det alltid regner som er full av mennesker med knuste artistdrømmer og mindreverdighetskomplekser mot Oslo, men det gjør det faktisk. Om du skjærer i en bergenser, blør hen ikke, osv?

Vi spurte et nesten representativt utvalg av bergensere om hva som var det verste som har skjedd dem dette tiåret.

Les også: 15 på gata: Vi spurte folk om deres verste dørvakt-opplevelse

Eirik

– Akkurat nå føler jeg meg #blessed, så vanskelig å peke på noe som umiddelbart er det verste. Har hoppet i havet med mobilen to ganger da.

Martin

– Å bo med Isak Okkenhaug.

Vetle

– Møtte Even Kjelby. 

Mats

– Det skjer aldri noe galt med meg. 

Stockhaus

– Det verste har jeg fortsatt til gode.

Amalie

– På min første DJ-gig sølte noen en flaske prosecco på macen min. Tre år med musikk forsvant og jeg hadde ikke tatt backup :—)

JD Stenersen

– Måtte fake å spille i Verdensrommet for å komme inn på backstagen på Kvarteret en gang. Det var ganske kjipt.

Even

– Møtte Vetle Junker.

Axel & Martin

– Vi mistet flyet første gang vi fikk lounge. Det var en nydelig lounge i Frankfurt, og vi ble veldig excited. Noen ble så excited at de tok en tur på det luksuriøse toalettet for selvglede. Endte med at vi glemte tiden og mistet flyet til Norge. Måtte bo på Hilton en natt. Der hadde de nice gass-badstu. Badstu varmet av gass gir en intens varme.

– Det må ha vært da jeg var på date og han tok diverse rusmidler (på en søndag) og vi endte med å ligge i min lille seng og se på Rick and Morty istedenfor å ha sex. Bestemoren hentet ham (29) kl 14. neste dag.

Jonas

– Var skrubbsulten før jeg skulle spille konsert i Amsterdam med Indre Sunnmøre Støylag for et par år siden. På backstagen var det kake og jeg spiste to svære stykker. Det viste seg at den inneholdt LSD. 

Kenneth

– Verden i 2019 er ikke som verden i Blade Runner.

Krykk

– Da jeg fikk bank med et belte i en bakgate på bryggen. 

Joar & Sol

– Å få prisen for årets navn i Natt&Dag.

– Da jeg var låst ute av leiligheten jeg bodde i under by:Larm, en hel natt. Det var sykt kaldt. Og Farmville.

Matias

– Bitcoin.

Les også:

X