10 ganger vi hadde det vanskelig i årene 2010-2019

Spedbarnsdødelighet, fattigdom og arbeidsløshet har gått ned de siste ti årene, men det har også vært noen tunge stunder på den berg-og-dal-banen vi kaller «2010-2019».

Vi har tatt oss bryet med å bla igjennom ALT av norske medier de siste ti årene, for å samle de aller tyngste øyeblikkene. Planen var å putte dem i en boks og kaste boksen i en vulkan, men dette ble møtt med stor motstand fra bedriftspsykologen vår, så derfor velger vi heller å dele dem med dere.

Her er det bare å finne frem papir, ikke et øye kommer til å forbli tørt!

Les også: Smil & Gift møter P3s påtroppende musikksjef Ida Eline Tangen

1) Gunnar er død (2019)

Faksimile: Moss avis

Gunnar er død.

2) Espresso House tar fra mann ALL glede (2015)

Faksimile: AFTENPOSTEN

Hele saken jeg refererer til her leverer på så ufattelig høyt nivå at det nesten er umulig å trekke frem et enkelt sitat (jeg anbefaler sterkt at du leser hele, med utrolig sint stemme), men jeg liker denne fordi han får det til å høres ut som Espresso House bruker en slags felle for å lokke ham inn i kafeen (jeg ser for meg en pappeske hvor det står «VERY NICE ESPRESSO» på siden).

3) Muslimer og feminister tar fra mann gleden over lettkledde dart-piker (2018)

Faksimile: RESETT.NO

Jeg ante ikke at det fantes lettkledde dart-piker engang, men nå er jeg veldig sint for at de er borte!!!

4) Venke avvises på utested, til tross for siste dressmote (2017)

Faksimile: TØNSBERGS BLAD

Hva er en treningsbukse? Hva er treningsbuksens essens? Dette spørsmålet ble besvart av to dørvakter ved et Tønsberg-utested i 2017 da de valgte å avvise Venke og hennes athleisure-bukse til 1300,-, noe som naturligvis falt Venke tungt for hjertet.

Saken fikk heldigvis en lykkelig slutt, innehaveren ble informert om saken og kunne til slutt meddele at hen nå hadde blitt oppdatert på motefronten.

5) Expressen finner Johann Mühlegg, men ikke de rette spørsmålene (2014)

Faksimile: Expressen.se

Året er 2014. I reneste Mossad-stil sender Expressen et gravejournalist-team til Brasil for spore opp Johann Mühlegg (sprengdopet skigåer, journ.anm.). De finner ham til slutt, men antiklimakset blir stort når det beste de klarer å hoste opp er et kjapt «hur är formen?», og om Johann har noen hilsener hjem til Sverige.

6) Arild Rønsen gir opp klimakampen (2015)

Faksimile: KLASSEKAMPEN

:(

7) Sportspub i Drammen sverger ufrivillig troskap til voldelig kalifat (2015)

Faksimile: NRK.NO

Du vet du har en dårlig dag når du som sportsbar-eier våkner opp til at du har radikalisert halve Buskerud.

8) Terje Søviknes skryter av å ha mange venner, glemmer å fortelle at de fleste av dem tilhører fugleriket (2015)

Faksimile: Dagbladet.no

Hvis du nå er i full gang med å koke sammen en sinnsyk konspirasjonsteori om at Terje Søviknes radikaliserte Havnesjefen, så kan vi med en gang si at vi allerede har prøvd den vinklingen, og det er dessverre feil Os kommune det er snakk om her.

9) Emilie må flytte fra Norge pga. for lite glam (2014)

Faksimile: NRK.NO

Det finnes mange grunner til hvorfor mennesker flykter fra sine fødeland, blant annet krig, fattigdom, hungersnød og for lite glam. Emilie er en nådeløs sitatmaskin, så vi anbefaler at du søker opp og leser hele saken.

Dessverre har vi, til tross for omfattende søk, ikke klart å finne ut hvordan det gikk med henne. Kanskje satte hun aldri føttene sine i Oslo igjen? Vi håper hun lykkes!

10) Ost har hull (2015)

Faksimile: NRK.NO

En liten shoutout her til Jarlsbergs brand manager (herregud for en jobb) som umiddelbart parerer med at osten pakkes etter vekt og ikke etter antall skiver, og dermed løser hele problemet. En slik brand manager kunne vi alle ha trengt.

Les også: Hva må skje for at monarkiet skal falle?

X