Hvor vanskelig er det egentlig å lese «Infinite Jest»?

David Foster Wallaces mesterverk Infinite Jest er kjent for å være så vanskelig at nesten ingen klarer å fullføre den uten hjelp fra ordlister og online bokklubber. Men ærlig talt, hvor vanskelig kan en bok egentlig være? Så lenge man leser sakte og søker hjelp på internett er alt mulig.  Det var i alle fall det to av vennene mine, som lenge har hatt hvert sitt uleste eksemplar av Infinite Jest i bokhylla, fortalte meg da de oppdaget Infinite Summer, en blogg dedikert til å hjelpe andre å komme seg gjennom boka. Ifølge bloggens leseplan vil man, om man leser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X