Her er noen ufarlige vitser ingen støtes av

Humor må ikke ha brodd for å være god!

b
a

Ingen skal trenge å lese humor de ikke forstår eller vitser de ikke liker! Man trenger ikke å såre andre eller støte folk for at ting skal være morsomt. Derfor har vi skrevet noen vitser som ikke sårer eller støter noen. Det beviser at denne typen humor er like god som den som utfordrer eller som ikke når absolutt alle! God helg! =)

En skandale rammet NAV denne uka. Nå må kanskje lederen i NAV selv snart føle på hvordan det er å være arbeidsledig! ;) Nei, uff, det er jo litt slemt å si det, vi mener ikke at noen skal miste jobben! Og om de skulle miste jobben håper vi de får en ny en så raskt som mulig! =) Hvis de vil det, da! =) Og hvis noen havner på NAV håper vi de blir behandlet godt og rettferdig! =) 

En som ikke står i fare for å bli arbeidsledig i det siste er Ole Gunnar Solskjær!

Les også: Jan Bøhler med ny musikkvideo

Manchester United har jo spilt så godt denne uka! La oss håpe det går enda bedre for nordmannen fremover! =) Det er selvsagt lov å ikke heie på Manchester United også! Det er opp til hver enkelt! Det er jo gøy når nordmenn gjør det bra i utlandet! Det er i alle fall noen som synes det! Og de som ikke synes det bør få lov til å mene det også! 

Apropos nordmenn som lykkes internasjonal sport: Magnus Carlsen har spilt superbra sjakk i det siste! Så bra at man nesten blir litt matt av å se hvor flink han er! =) Neida, det er supergøy å følge med!

Tidligere Krf-leder Knut Arild Hareide annonserte denne uka at han gir seg i politikken! Om hans politiske karriere «står opp fra de døde» senere, som en viss gudssønn (Jesus) gjorde, vites ikke! ;) Det er greit å stemme Krf uansett om man tror på at Jesus stod opp fra de døde eller ikke! Tro er en personlig sak!

Representantenes hus i USA stemte for å formelt åpne riksretts-etterforskning mot President Donald Trump denne uka. Kjenner vi han Donald rett så tar han vel det med knusende ro! ;) NOT! (Han er jo kjent for å overdrive og gjøre mye ut av det når han får kritikk!) Men det må være greit! Alle skal få lov til å reagere som de vil!

Regjeringen styrer hele landet og har makt over oss. Det synes vi er supert og vi har ingen vitser på det, kamuflert som kritikk! Vi ønsker heller ikke å tulle med pressen og deres enorme makt! Dere gjør en super jobb, folkens! Stå på!

Ha en superfin helg, alle sammen! =)

Les også: Sitater fra Tore Sagen-debatten over bilder av Martin Luther King Jr.