Her er noen ufarlige vitser ingen støtes av

Ingen skal trenge å lese humor de ikke forstår eller vitser de ikke liker! Man trenger ikke å såre andre eller støte folk for at ting skal være morsomt. Derfor har vi skrevet noen vitser som ikke sårer eller støter noen. Det beviser at denne typen humor er like god som den som utfordrer eller som ikke når absolutt alle! God helg! =) En skandale rammet NAV denne uka. Nå må kanskje lederen i NAV selv snart føle på hvordan det er å være arbeidsledig! ;) Nei, uff, det er jo litt slemt å si det, vi mener ikke at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X