Foto: Marthe Thu

Ti ekstremt bra låter fra denne uka

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. Beglomeg – Først & Sist https://open.spotify.com/track/0Jap5WxycIQayQwIDc3rEW?si=ZVeO3dhVTVqDW1Z23hGUlg Varmen fra det nye Beglomeg-albumet er en nødvendighet i denne jævlige årstiden. Les saken vår der bandet selv guider deg gjennom hele albumet, låt for låt, HER: Beglomeg kommenterer «Elske Livet Fantastiskt» – spor for spor JNS, JR Writer – Dipset […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.