Stordalens 10 bud for å lykkes

I dag ble det kjent at milliardær Petter Stordalen – mannen som bare er ett nasjonalt traume unna å bli Norges første president – går inn på eiersiden i det svenske reiseselskapet Ving. «Dette er kultur!», ropte han på pressekonferansen, og siktet sannsynligvis til at folk smilte og klappet i hendene. En enkel mann, Stordalen, men han oppnår resultater, han gjør jo det. Når var siste gang du kjøpte et svensk reiseselskap? I den anledning delte VG.no en artikkel med overskriften «Stordalens ti bud for å lykkes». Saken ligger dessverre bak betalingsmur, så vi får velte oss i mislykketheten også i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X