Søndag Summarum: uventede vennskap, Erna i Jordan og Klassekampens har laget musikal om seg selv

Man skulle ikke tro det, men det har faktisk skjedd ting i norsk offentlighet denne uka også! Ja, vi er like overrasket som deg. Det var jo veldig synd, for da kan vi klatre opp på vår høye hest og gjøre litt narr, og for en gangs skyld føle oss litt bedre enn resten av samfunnet. (Gnir oss i hendene). Så ... Mens Finansavisen gir deg høstens viktigste og riktigste sko, så gir vi deg herved ukas viktigste og riktigste saker: Ukas forbrødring Sjaman Durek har hatt en tøff uke etter at Cappelen Damm stopper utgivelsen av boka «Spirit Hacking». […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X