Søndag Summarum: Espen Ottosen skriver om sex, Espresso House er onde og P3 prøver seg på memes

Vi hopper nok en gang fra den satiriske timeteren: Søndag summarum is back! Norges svar på dagsrevyen bare at med tullestemme har eeeendelig funnet igjen aux-kabelen og koblet opp anlegget direkte til tidsånden! Ahhhh! Såååå ... without further ado:  Need! Seriøst need. Vi vil kjøpe Ketil Raknes. Ukas moralisme Espen Ottosen! Ah, du kristne skanse! Åh, du konservative alibi! Du skribent hvis spaltemetre ene og alene skyldes at Morgenbladet ikke vil oppfattes som en venstreside-avis, men at de heller ikke vil skrive om dyre ... ting! Slik D2 gjør! De to blekkene er begge er del av et mye omtalt konsern. Det er klart […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.