Søndag Summarum: Espen Ottosen skriver om sex, Espresso House er onde og P3 prøver seg på memes

Vi hopper nok en gang fra den satiriske timeteren: Søndag summarum is back! Norges svar på dagsrevyen bare at med tullestemme har eeeendelig funnet igjen aux-kabelen og koblet opp anlegget direkte til tidsånden! Ahhhh! Såååå ... without further ado:  Need! Seriøst need. Vi vil kjøpe Ketil Raknes. Ukas moralisme Espen Ottosen! Ah, du kristne skanse! Åh, du konservative alibi! Du skribent hvis spaltemetre ene og alene skyldes at Morgenbladet ikke vil oppfattes som en venstreside-avis, men at de heller ikke vil skrive om dyre ... ting! Slik D2 gjør! De to blekkene er begge er del av et mye omtalt konsern. Det er klart […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X