Sitater fra Tore Sagen-debatten over bilder av Martin Luther King Jr.

For en dag for Tore Sagen! Denne torsdagen har Radioresepsjonisten og rasisme igjen blitt et tema etter at han i en spalte i det populære radioprogrammet gikk ut mot ... alle mennesker med mørk hud. Han uttalte blant annet at mørke mennesker er nærmere aper enn hvite og at det er kortere tid siden mørke jaktet på savannen, og at de derfor ikke har de samme kognitive evnene som hvite til å lykkes i et moderne samfunn. Og så brukte han n-ordet (ikke Nesodden, ikke Nille). Den rasistiske tiraden var ment som satire. Konteksten var en «flauhetskonkurranse», der de skal […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X