Hjelp, denne musikken er Best Akkurat Nå!

Deathprod, Swans, Lido, EMIR, Lars Vaular, The Holy Mountain og Kapteinen er bare noen av artistene som har gitt ut den beste musikken denne uka.

b
a

Hver uke legger NATT&DAGs musikkredaksjon til rundt ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Deathprod – DISAPPEARANCE / REAPPEARANCE

Det nye Deathprod-albumet høres ut som andre verdenskrig.

Swans – Annaline

Et nytt Swans-album er alltid en stor begivenhet. Post-breakup-lineupen er oppløst etter fire album og nesten et tiår med turnering. Michael Gira har satt sammen et nytt turnéband, i tillegg til å ha inkludert en laaang rekke studiomusikere, til å spille ut de gotiske, dronete post-rock-ideene sine. Den brede paletten av bidragsytere merkes svært godt på de varierte lydbildene utover albumet. La deg synke inn i den beskjedne varmen av «Annaline» før du går løs på de andre, massive delene av leaving meaning., og setter det på repeat gjennom helgen.

Les også: Einár har 125 millioner avspillinger på Spotify: – Det er bare å få folk til å trykke på play

Lido – How To Do Nothing

Hvem skulle trodd Lido(Lido) kunne levere noe såpass skjønt? Tekst som likner på et kjærlighetsbrev og synth som minner om pumpeorgel. En fersk, liten perle.

Sudan Archices – Glorious

Du har helt sikkert lurt på hva som skjer når sudanske feletradisjoner kolliderer med amerikansk r&b og hiphop? Her har du svaret.