Hjelp, denne musikken er Best Akkurat Nå!

Hver uke legger NATT&DAGs musikkredaksjon til rundt ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=K3VOr-HkRuG6AW1f3U01zw Deathprod - DISAPPEARANCE / REAPPEARANCE https://open.spotify.com/track/5XMtjd2F6nrc9Hkb9XHNUJ?si=lxfC4McTTYCYIqVe3JefGA Det nye Deathprod-albumet høres ut som andre verdenskrig. Swans - Annaline https://open.spotify.com/track/53LDeOdgjU4DCyNa0FvEHK?si=RFJGVeH6S5OpcUZ1LSkaMQ Et nytt Swans-album er alltid en stor begivenhet. Post-breakup-lineupen er oppløst etter fire album og nesten et tiår med turnering. Michael Gira har satt sammen et nytt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X