– Jeg har aldri tenkt at jeg vil finne verdighet i betalt arbeid

Den amerikanske forfatteren Halle Butler ankom Norge for femti minutter siden. Hun har nå sittet i Thon Hotels glinsende rokokko-sofa i mindre enn to. Tidligere denne dagen slo hun ihjel en ni timers mellomlanding med Balzacs Cousin Bette. Hun advarer om at jetlagen kan lede henne i retning «too honest», men medgir at det også kan være et godt utgangspunkt for et intervju. I løpet av de neste dagene skal hun intervjues og delta i en paneldebatt om millenniallitteratur på litteraturfestivalen God Natt, Oslo. I EN ALDER av 33 har Halle Butler utgitt to romaner: Debuten Jillian (2015), om to […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X