– Jeg har aldri tenkt at jeg vil finne verdighet i betalt arbeid

Den amerikanske forfatteren Halle Butler ankom Norge for femti minutter siden. Hun har nå sittet i Thon Hotels glinsende rokokko-sofa i mindre enn to. Tidligere denne dagen slo hun ihjel en ni timers mellomlanding med Balzacs Cousin Bette. Hun advarer om at jetlagen kan lede henne i retning «too honest», men medgir at det også kan være et godt utgangspunkt for et intervju. I løpet av de neste dagene skal hun intervjues og delta i en paneldebatt om millenniallitteratur på litteraturfestivalen God Natt, Oslo. I EN ALDER av 33 har Halle Butler utgitt to romaner: Debuten Jillian (2015), om to […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.