Gründerhelvete: Vi lot D2s «Ledestjerner» forklare hvordan vi kan kjøpe oss bedre klimasamvittighet

En ung gründer står på Sentrum Scene foran en halvfull sal. Han forteller oss at det årlig produseres 23 milliarder sko. Ikke akkurat bærekraftig. Løsningen hans er ... å lage enda flere sko! Han forteller om det fornybare skomerket sitt mens han utøver en noe usikker TED Talk-koreografi. Han går to skritt til høyre, stopper opp, står bredbent, for deretter å gå to skritt til venstre og stå bredbent der også. Han avslutter pitchen med mottoet: – To postpone is the new crime.  I mars nominerte Dagens Næringslivs fredagsbilag, D2, «30 ledestjerner under 30 år som vil gjøre verden bedre». […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X