Gründerhelvete: Vi lot D2s «Ledestjerner» forklare hvordan vi kan kjøpe oss bedre klimasamvittighet

En ung gründer står på Sentrum Scene foran en halvfull sal. Han forteller oss at det årlig produseres 23 milliarder sko. Ikke akkurat bærekraftig. Løsningen hans er ... å lage enda flere sko! Han forteller om det fornybare skomerket sitt mens han utøver en noe usikker TED Talk-koreografi. Han går to skritt til høyre, stopper opp, står bredbent, for deretter å gå to skritt til venstre og stå bredbent der også. Han avslutter pitchen med mottoet: – To postpone is the new crime.  I mars nominerte Dagens Næringslivs fredagsbilag, D2, «30 ledestjerner under 30 år som vil gjøre verden bedre». […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.