Einár har 125 millioner avspillinger på Spotify: – Det er bare å få folk til å trykke på play

I Sverige er det de aller hardeste rapperne som topper listene. Det flashes gunnere, narkotika og penger, og ofte er det flere med finlandshette enn uten i musikkvideoene. Flere rappere, deriblant Yasin og Jaffar Byn fra Rinkeby, sitter i fengsel, mens andre gangster-rappere som Dree Low, Ant Wan, Z.E og Aden x Asme er blant landets mest strømmede artister. Men ingen av dem har hatt et like bra 2019 som en 17 år gammel rapper fra Dalen i Stockholm. De to albumene hans har til sammen 127 millioner streams bare på Spotify. Nils Kurt Erik Einar Grönberg, heter han. Vanligvis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X