Foto: Kristine Wathne

15 på gata: Vi spurte folk om deres verste dørvakt-opplevelse

Du møter dem på kveldstid der de står bredbent ved byens inngangspartier og vokter over klientell, profil og skjenkebevilling. De er muskuløse kropper, pakket inn i et beskyttende lag fett, som igjen er dekket av funksjonelt sort tøy. Øynene er årvåkne, de spør om å få se legitimasjon. Dette er dørvaktene. Og de virker kanskje litt kjipe der de står og sperrer for inngangen til stedet akkurat du hadde blinket deg ut som et passende sted for å sosialisere, ruse deg og flørte med mennesker som er mottakelig for sånt, i alle fall på den tiden av døgnet vi snakker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X