Nordmenn reagerer sterkt på musikk som er Best Akkurat Nå

Hver uke legger NATT&DAGs musikkredaksjon til rundt ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=vNX0Xwh1TBmGRJNGR3ZJoQ Jouska - Beverly Mind https://open.spotify.com/track/6znuGibY2jktZ9l7HQPjrS?si=kGd0WTH8Su2aW4TanmTYpA Det er godt å se at en av fjorårets beste filmer, Mandy, blir husket med referanser både her og der, blant annet i Jouskas siste singel. Science fiction-pop av ypperste kvalitet, som alltid. Gang Starr - Bad Name Surmaga gæmlis-rap […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X