Samstemt nobelkomité: Denne musikken er Best Akkurat Nå

Z.E, Sassy 009, Tekno, PAN-AL, Lars Vaular, Bulmboy$ og mye mer GULL i ukens utgave av Best Akkurat Nå!

b
a

Hver uke legger NATT&DAGs musikkredaksjon til rundt ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Perfekt for vorset før slippfesten vår for nytt magasin i kveld på Revolver i Oslo! Dørene åpner kl 23. Gratis ;-) 

LES OGSÅ: Oppsig og nedsig på Vill Vill Vest

Z.E – Igen

Ingen flower så jumpy og lekent som Z.E, og ingen lager så jumpy og lekne beats som Straynané, men det er ikke bare fun and games. Z.E løfter frem perspektiver som ofte glimrer med sitt fravær i populærkulturen: «Jag var sur, låg konjunktur, mamma hemmafru». Jepp.

Sassy 009 – Maybe in the Summer

Etter en aldri så liten tenkepause er en av våre mest spennende elektroniske artister endelig tilbake med nye singler. Like mystisk som før, men noe mer håndgripelig og dansbart. Og minst like bra.

PAN-AL – Trace & Locate

Mer ettertenksom enn første singel fra den nært forestående EP-debuten (25. oktober), men så er jo oktober mer ettertenksom enn september også. Les intervju med PAN-AL i siste utgave av NATT&DAG som er på gata denne helgen!