72 timer i Portugal-modellen med caps og joggesko

En gammel mann prøver å selge meg hasj som ser ut som den kommer rett fra rumpa hans. Den er innpakket i plast, formet som et prosjektil. Det er umulig å se hva det er, kanskje er det faktisk bæsj. Jeg avslår. Han ser ut som en parodi på en sør-europeer, han har bart, six-pence, stor beige-dressjakke og bukser som roper «fuck you» til begrepet passform. Han plukker opp en pose med marihuana fra lomma. Det ser ekte ut, men jeg takker nei. Så spør han meg om jeg vil kjøpe solbriller. No! sier jeg. No hash, no marihuana, no sunglasses! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X