Nieu Festival

Vinn to billetter til Amir & Odin på Nieu Festival!

De vokser opp så fort, disse humorscenene. Det er utrolig å tenke på, men Nieu Scene har faktisk blitt ett år gammel! Les også: Trailer: Tim Heideckers «Mister America» ser veldig gøy ut Hva er vel mer naturlig enn å feire med en fire dagers humorfestival fra 12. til 15. september med blant annet konserter, live podcast og humor fra Lars Berrum, Martin Beyer-Olsen, Ramona Kåss Furuseth, Jonis Josef, Vegar Tryggeseid, Amanda Erlandsen og mange andre? Ikke mye! Vi deler ut to billetter til Amir og Odins rejected pitches på fredag. Der går «gutta» gjennom alle pitchene de har fått […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X