Fra valgbodene: – De fra Rødt sendte en spyttklyse etter oss

Nok et valg går mot slutten, og det betyr at mange som står i valgboder kan bruke fritiden på andre ting. Men hvem er disse menneskene som står i boder? Hvordan er det å stå i en bod? Hva gjør man når man må gå på do? Hva er det verste som kan skje? Er de redde for at boden skal falle på dem? Har de hatt sex i boden? Eller grått? Vi tok en tur langs Karl Johan for å finne ut av alt dette og enda mer. Les også: NATT&DAGs valgomat: Kanonvalg for Høyre og Rødt! Odd Nikolai […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X