Søndag Summarum: «Fuck» er kommet for å bli, Jens Kihl har blitt anti-woke og Siss Vik har vært i Danmark!

Søndag Summarum-redaksjonen er tilbake fra rehab. Her er ukas viktigste og riktigste saker. Vi starter med denne godbiten: Hva i helvete. Vi mente: what the fuck: T-SKJORTA. Apropos et helt forskrudd fokus på Norge: Hans-Petter Halvorsen – hvem nå enn det er – har lest Geir Gulliksen rante om mannsrollen, feminisme og strukturell rasisme i svenske Expressen og han likte det IKKE. Det er litt vanskelig å forstå motivasjonen hans for dette leserbrevet, men det kan virke som han er fornærmet på vegne av Norge, det vil si på vegne av 5,3 millioner folk som gir faen i både Geir […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X