Søndag Summarum: «Fuck» er kommet for å bli, Jens Kihl har blitt anti-woke og Siss Vik har vært i Danmark!

Søndag Summarum-redaksjonen er tilbake fra rehab. Her er ukas viktigste og riktigste saker. Vi starter med denne godbiten: Hva i helvete. Vi mente: what the fuck: T-SKJORTA. Apropos et helt forskrudd fokus på Norge: Hans-Petter Halvorsen – hvem nå enn det er – har lest Geir Gulliksen rante om mannsrollen, feminisme og strukturell rasisme i svenske Expressen og han likte det IKKE. Det er litt vanskelig å forstå motivasjonen hans for dette leserbrevet, men det kan virke som han er fornærmet på vegne av Norge, det vil si på vegne av 5,3 millioner folk som gir faen i både Geir […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.