Søndag Summarum: Damer er bra, mat er hip-hop og Fredrikstad er mini-Brooklyn!

Nok en uke, nok en uendelig rekke med redaktørstyrt galskap. Velkommen til helvetes venteværelse og nyhets- og meningsjunkienes sprøyterom: norsk offentlighet. Ukas GRLPWR :D Dagsavisens politiske redaktør, Lars West Johansen slår et slag for damer, og ramser opp bra damer i tur og orden: Greta Thunberg, Angela Merkel, Nancy Pelosi, Elisabeth Warren. Yaaaaas Queen!  Men premisset her er litt ... rart. Kvinner står altså for stadig mer av klodens kollektive fornuft? Er det virkelig slik at det som har forandret seg er at kvinner har blitt glupere sånn ... nå i det siste? Jaja. Vi er kun et hårsbredd unna den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.