Søndag Summarum: Damer er bra, mat er hip-hop og Fredrikstad er mini-Brooklyn!

Nok en uke, nok en uendelig rekke med redaktørstyrt galskap. Velkommen til helvetes venteværelse og nyhets- og meningsjunkienes sprøyterom: norsk offentlighet. Ukas GRLPWR :D Dagsavisens politiske redaktør, Lars West Johansen slår et slag for damer, og ramser opp bra damer i tur og orden: Greta Thunberg, Angela Merkel, Nancy Pelosi, Elisabeth Warren. Yaaaaas Queen!  Men premisset her er litt ... rart. Kvinner står altså for stadig mer av klodens kollektive fornuft? Er det virkelig slik at det som har forandret seg er at kvinner har blitt glupere sånn ... nå i det siste? Jaja. Vi er kun et hårsbredd unna den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X