AI-generert frijazz og metal høres helt sinnssykt ut

Hvordan kommer musikk til å høres ut i fremtiden? Det eneste som er sikkert er at det ikke kommer til å være noen der for å høre den. DET VIL SI, ingen mennesker. Algoritmer, nevrale nettverk, AI-programmer, mønstergjenkjennende og -hermende scripts kommer til å lytte, men ikke bare det: også lage helt ny musikk, ny musikk som kanskje en annen algoritme igjen lager nye komposisjoner på bakgrunn av. Dette kommer til å gjenta seg i det uendelige, eller i det minste til sola eksploderer før den trekker seg sammen igjen og alt som er igjen er stillhet. Tror vi da […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X