Vinn to onsdagsbilletter til Øyafestivalen

Istedenfor å fylle Facebook-feeden til vennene dine med desperate forespørsler om kjøp av billetter til morgendagens Øyafestival kan du heller bare vinne i denne konkurransen. Det er ikke så vanskelig som du tror! Du trenger ikke ta vårt ord for at det skjer mye bra på årets festival, for vi har nemlig spurt kultureliten om hva de synes du bør se. Les anbefalingene deres HER! Kommenter et rungende JA nederst i saken for å være med i trekningen. Hvis du vinner kan du til og med ta med deg en venn. Lykke til! Les også: Festivaltriksene du trenger på Øya 2019

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X