Foto: Maria Pasenau

GUIDE: Slik overlever du studenttilværelsen

Noen av de som starter på studier i høst har studert lenge, andre begynner på høyere utdanning for første gang. Felles for dem alle er ikke bare at de synes du har blitt litt tjukk, de trenger alle noen tips og triks til livet som student. Hvor disse triksene liksom kan leses? Her, selvfølgelig!  Glem alt du kan om hjemstedet ditt, det er unyttig nå Har du flyttet til ny by? Dårlige nyheter: Da er det bare å glemme alt du kan om byen du flyttet fra sitt kollektivtransportsystem, utforming og innbyggere. Det er veldig sjeldent byen man flytter til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X