Det er ingen skam å snu (kalde), men når og hvor?

Ikke til forkleinelse for verken tannhelse, skole, byplanlegging eller eldreomsorg: Det er ikke all verden norske kommuner- og fylkesting kan bestemme helt på egenhånd. Men en ting er kommunens ansvar: skjenkepolitikken. 9. september er blant nettopp dette blant tingene vi stemmer over: når er det egentlig greit å nyte en pils? Og hvor? I Norge kan utesteder servere alkohol frem til klokken 03. Men i mange kommuner, for eksempel Bergen og Trondheim, stenger kranene senest klokken 02. I tillegg varierer det hvor rundhåndede kommunene er med de ettertraktede skjenkebevillingene som gir steder lov å servere alkohol. Hvilke steder bør få […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.