Det er ingen skam å snu (kalde), men når og hvor?

Ikke til forkleinelse for verken tannhelse, skole, byplanlegging eller eldreomsorg: Det er ikke all verden norske kommuner- og fylkesting kan bestemme helt på egenhånd. Men en ting er kommunens ansvar: skjenkepolitikken. 9. september er blant nettopp dette blant tingene vi stemmer over: når er det egentlig greit å nyte en pils? Og hvor? I Norge kan utesteder servere alkohol frem til klokken 03. Men i mange kommuner, for eksempel Bergen og Trondheim, stenger kranene senest klokken 02. I tillegg varierer det hvor rundhåndede kommunene er med de ettertraktede skjenkebevillingene som gir steder lov å servere alkohol. Hvilke steder bør få […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X