Foto: Ludvig Furu

– Da jeg ble Ukas Urørt tenkte jeg nok at jeg skulle gi ut en plate året etter

– Jeg kunne ha sagt at jeg ikke liker Barcode. Men samtidig så er det bra at alle businessfolka har et sted å være, et sted der de kan dra på kafé der jeg ikke er, sier Shikoswe et stykke ut i samtalen vår. For noen få dager siden slapp hun debutalbumet Back in the Tall Grass, og en liten uke før der igjen spilte hun på Øya. AKKURAT NÅ befinner vi oss i nettopp Barcode, nærmere bestemt på en kjedekafé langs det brede fortauet, som kombinert med glassfasadene og en trafikkert Dronning Eufemias gate gir følelsen av at vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X