Her er hjelpen du trenger om du står rådvill i stemmelokalet

Valgdagen På selve valgdagen 9. september (og 8. de stedene som har dobbel valgdag) må du stemme i kommunen du er folkeregistrert. Det klarer du! Du er jo ikke en av de som har glemt å melde flytting! Eller ... ? Forhåndsstemme Hvis du allerede har bestemt deg for hva du skal stemme, så kan du forhåndsstemme helt frem til 6. september. Det kan du gjøre hvilket sted du vil, også i utlandet. Det er gode nyheter for deg som har feriehus i Thailand, sitter fengslet i Afrika eller er kidnappet av en opprørsgruppe i Sør-Amerika, men likevel vil være […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X