Alt du trenger å vite om 8chan

Først poste et manifest på internett og så gå ut og drepe folk. Det har vært høyreekstreme terroristers modus operandi en god del år allerede. I det siste har de fått en ny favoritt-nettside. Siden mars har tre høyreekstreme terrorister benyttet nettstedet 8chan til å etterlate seg noen ord om hvorfor rasisme er bra, og dele oppfordringer til å ta del i rasekrigen, som visstnok både er uungåelig og godt i gang allerede. Det har naturlig nok ført til en hel del explainer-artikler. For hva er dette meme-fylte imageboardet? Det lurer du på. For du er voksen og har ikke mulighet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X