Foto: Kristine Wathne

Trist Pike møter Deathcrush

Fem ledende aktører fra norsk indierock står samlet ved kanten av elva ved Vaterland. De har akkurat prøvd å ta et gruppefoto der en av dem - Deathcrush-trommeslager Vidar Evensen - tisser ut i elva. Urinstrålen ble ikke synlig i bildet, og Vidar beklager at han ikke sto i god nok vinkel. I det vi pakker sammen sakene for å bevege oss registrerer vi at to kontaktsøkende fyrer på et bord ved siden av som tidligere rulla jointer, har lagt opp noen linjer med hvitt pulver og gir oss tilbud om å bli med på moroa, men vi takker høflig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X