Tim and Erics nye strømmekanal går på lufta i dag

De mest innovative og kanskje morsomste humorduoen som noensinne har eksistert, Tim and Eric, er endelig klart med nytt innhold sammen. Det kan se ut som vi får en hel strømmekanal hvor alt materialet deres er samlet, inkludert Tom Goes to the Mayor, Check it Out with Dr. Steve Brule, Tim and Eric Nite Live! og selvfølgelig Tim and Eric Awesome Show.  I tillegg er det annonsert fire helt nye programmer. Kanalen har fått navnet Channel 5, og lanseres i dag, på AdultSwim.com! Les også: Folket v. Tim Heidecker – Saken om The Electric Sun 20 Det er litt uklart nøyaktig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X