Foto: Kristine Wathne

Q&A med Silvana Imam: flyskam, kjevebevegelser, bitches and hoes

Kom du hit med fly? Har du flyskam? – Jeg visste at dere kom til å spørre meg om det. Men nei, eller jo, eller … Huff.  Hvorfor ikke? – Det er selskapene som må ta tak. Det er de som slipper ut store mengder gasser, plast, gifter. Vi liker å tro at det er så rent her i Norden, men det er fordi vi sender dritten vår andre steder.  Har du vurdert å begynne å rappe om klimaendringer? – Jeg overlater det til Greta og … han som lagde den dokumentaren.  Al Gore? – Ja.  Al Gore og Greta […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X