Moyka: – Det handler om å finne det lille glimtet du kan leve i

 Vi vasser i drømmepop her til lands. Hva er det egentlig dere drømmer om? – Vi drømmer om å ha et sted som føles litt mer hjemme. Å finne det stedet eller den følelsen, det lille glimtet du kan leve i. Moyka er Monika Engseth. Hun har nettopp blitt 22 år ung, og lager temmelig fengende pop spekket med analog-aktige synther og andre house-elementer. Hun er også Øya-aktuell. Konserten hennes på Vindfruen kommer til å bli et høydepunkt så langt i karrieren hennes, en karriere som skal en tro musikkbransjens entusiasme kommer til å bli både lang og fruktbar. Hun […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.