Bendik HK har en høne å plukke med norske festivalgjester

Bendik Hovik Kjeldsberg fikk sitt første trommesett da han var fem. Det andre fikk han da han var seks. På et tidspunkt brakk faren hans en av trommestikkene i to. Selv for formannen i Horten Jazzklubb ble det for mye dunder og brak. På kort sikt hjalp det kanskje å brekke trommestikken, men ikke på lang. I dag lager Kjeldsberg rytmer med treplanker, steiner, vibrafon, trommer, synther og PC. Tidligere først og fremst som perkusjonist for artister som Marit Larsen, Bendik, Nils Bech og Hanne Hukkelberg. I 2010 tok han tentamen i nynorsk før han kjørte inn til Oslo. Sammen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X