NATT&DAGs VM-bingo

Vi har, som første land i verden, fått likelønn på fotballlandslaget. Men det er fremdeles en lang vei å gå før kvinnelige idrettsutøvere behandles som de bør. Et eksempel er reaksjonene etter at Ada Hegerberg kom med (fortjent!) kritikk av landslaget, et annet er hvordan sportsjournalister omtaler kvinner som driver med idrett. Eksempelvis fikk kommentator Harald Bredeli kritikk på Twitter etter å ha sagt følgende under en av årets VM-kamper: «Ingen må la seg lure av den lange hestehalen og de flotte øyevippene. Liker å kle seg i rosa og alt mulig, men dét er ulv i fåreklær. En herlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X