Rapport fra Sverige: Denne øl-etiketten er FOR KOSELIG for Systembolaget

Sverige er et koko-land og en sirkus-stat. Ikke minst er det et ubehagelig speilbilde av oss selv. Når vi kritiserer svenskene for noe rart de gjør kritiserer vi egentlig oss selv. Men fuck det. For hva i helvete er det de har funnet på nå da? Great fucking news: det Kalmar-baserte bryggeriet Ängöl får ikke lov til å selge sommerølen sin på Systembolaget fordi etiketten forestiller «et uppklätt sällskap som leds av en man som spelar fiol.» Enda mer graverende er det nok at  «I bakgrunden syns personer i björkrispyntade roddbåtar på en sjö.» Ifølge systembolaget spiller etiketten på en «drömsk sommerkänsla». Hva […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.