Rapport fra Sverige: Denne øl-etiketten er FOR KOSELIG for Systembolaget

Sverige er et koko-land og en sirkus-stat. Ikke minst er det et ubehagelig speilbilde av oss selv. Når vi kritiserer svenskene for noe rart de gjør kritiserer vi egentlig oss selv. Men fuck det. For hva i helvete er det de har funnet på nå da? Great fucking news: det Kalmar-baserte bryggeriet Ängöl får ikke lov til å selge sommerølen sin på Systembolaget fordi etiketten forestiller «et uppklätt sällskap som leds av en man som spelar fiol.» Enda mer graverende er det nok at  «I bakgrunden syns personer i björkrispyntade roddbåtar på en sjö.» Ifølge systembolaget spiller etiketten på en «drömsk sommerkänsla». Hva […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X