jez_ebel, isabelle aimee johannessen, bylarm 2019, ludvig furu

Hvor pen synes JEZ_EBEL selv at hun er?

Vi fant henne! IRL-versjonen av jenta fra Lofi hiphop radio - beats to relax/study to. Jez_ebel har lenge sanket streams helt selv SoundCloud, men har i dag underkastet seg Spotifys uunngåelige, faste jernhånd. Sukk! Vi kan trøste oss med at den aktuelle låta er veldig fin. Hun synger til og med på spansk! Vi tok en sengeprat med bedroom pop-kometen, om utseende, Det gamle testamentet og The Sims. https://www.youtube.com/watch?v=o6EAJvCKi_U&feature=youtu.be Les også: Tidens ånd: kjønnsskifte, inflasjon i Y2K-estetikk og sexsymbol-tørke

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X