Den siste innovative perioden i norsk metal er glemt

«I’m going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice I leave to you.» – The Matrix «Militant men in peaceful times attack themselves.» – Mayhem, «The Vortex Void of Inhumanity» 20 år etter Y2K er teknologiangsten tilbake igjen for fullt, og 2000-tallet har for lengst begynt å dominere revival-syklusen i musikk og mote. Metal-fonts, oakley-briller, sneakers med giga såler og andre Bratz-liknende klær har tatt over for romantiseringen av lysebrunt, kaffe og morgensol gjennom persienner hos de mest progressive […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.